Onderhoud, reparatie en aanschaf

Posted by on okt 19, 2013 in Wie zijn wij? | 0 comments

Naast onderhoud en reparatie van saxofoons is Q-Sax vooral uw adres voor aanschaf van saxofoons met de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Altijd minimaal met: •Onderhoudsbeurt of revisie voor aflevering. •3 tot 24  maanden garantie op occasions, 24 maanden garantie op nieuwe en demo-modellen •Gratis onderhoudsbeurt 12 maanden na aanschaf, bij veel occasions maar ook bij nieuwe en demo-instrumenten ook nog bij 24 maanden na aanschaf •De unieke ‘Niet tevreden geld terug garantie voor onervaren muzikant’ (ideaal om uw saxofoon-docent uw aankoop te laten testen bijvoorbeeld). Ook hebben we regelmatig z0-mee-neem instrumenten met extra lage prijs.

Bezoek Q-Sax:  maak een afspraak zodat we tijd voor uw bezoek zullen inplannen. Ook ‘s-avonds en in het weekend.