Over Q-sax

Wij “doen” in saxofoons. Alleen in saxofoons. Beter van één instrument alles weten dan van alle instrumenten een beetje. Doordat we geen dure winkel in de hoofdstraat van een grote stad hebben, maar  2 compacte ruimtes aan huis die dienst doen als reparatieatelier, winkel en testruimte, kunnen de kosten laag blijven. Dat vertaalt zich in lage prijzen voor de klant.winkel

Naast onderhoud en reparatie van saxofoons is Q-Sax vooral uw adres voor aanschaf van saxofoons met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Groot aanbod occasions op voorraad. Altijd meer keus dan op deze website vermeld is !!!

Let op:  proefspelen is weer mogelijk, op afspraak, maar dat waren we toch al gewend zodat iedere klant de aandacht krijgt die hij of zij verdient.  

Op alle gebruikte instrumenten bieden wij een op-zicht periode van 1 week aan, zodat u uw gewenste instrument na aanschaf thuis nog rustig kunt uitproberen ..

Onverhoopt en niet verwacht toch niet tevreden? Dan brengt u het instrument in zelfde staat als bij aanschaf binnen 1 week retour en krijgt u uw aanschafbedrag terug. Mocht u een andere saxofoon uitzoeken dan verrekenen we het verschil van de aankoopprijs.

En… minimaal, tenzij anders vermeld, met:

  • Onderhoudsbeurt of revisie voor aflevering.
  • 12 tot 24 maanden garantie.
  • Gratis onderhoudsbeurt 12 maanden na aanschaf. Of 2 maal indien 24 maanden garantie.
  • De unieke ‘Niet tevreden geld terug garantie’ voor occasions (ideaal om uw saxdocent uw aankoop te laten testen bijvoorbeeld).
  • 80% van uw aanschafwaarde retour bij inruil of terugverkoop binnen 12 maanden na aanschaf (mits geen schade ontstaan is).

Bel of mail voor een afspraak voor advies op maat !

Inruil van uw saxofoon is mogelijk, wij zijn altijd op zoek naar Selmer, Yanagisawa en Yamaha saxofoons! Wij kopen deze ook aan na taxatie.