Over Q-sax

Wij “doen” in saxofoons. Alleen in saxofoons. Beter van één instrument alles weten dan van alle instrumenten een beetje. Doordat we geen dure winkel in de hoofdstraat van een grote stad hebben maar slechts een compacte ruimte aan huis die dienst doet als reparatieatelier, winkel en testruimte, kunnen de kosten laag blijven. Dat vertaalt zich in lage prijzen voor de klant.winkel

De verkoper is ook de reparateur. U heeft altijd één vast aanspreekpunt.

Naast onderhoud en reparatie van saxofoons is Q-Sax vooral uw adres voor aanschaf van saxofoons met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Groot aanbod occasions op voorraad. Altijd meer keus dan op deze website vermeld is !!!

 

I.v.m. Corona-virus bieden wij op alle gebruikte instrumenten een op-zicht periode van 4 weken aan zodat u uw gewenste instrument 4 weken na aanschaf thuis kunt uitproberen.

Onverhoopt en niet verwacht toch niet tevreden? Dan brengt u het instrument in zelfde staat als bij aanschaf binnen 4 weken retour en krijgt u uw aanschafbedrag terug. Mocht u een andere sax uitzoeken dan verrekenen we het verschil van de aankoopprijs.

En… minimaal, tenzij anders vermeld, met:

  • Onderhoudsbeurt of revisie voor aflevering.
  • 12 tot 24 maanden garantie.
  • Gratis onderhoudsbeurt 12 maanden na aanschaf. Of 2 maal indien 24 maanden garantie.
  • De unieke ‘Niet tevreden geld terug garantie’ (ideaal om uw saxdocent uw aankoop te laten testen bijvoorbeeld).

Bel of mail voor een afspraak voor advies op maat !

Inruil van uw saxofoon is mogelijk, wij zijn altijd op zoek naar Selmer, Yanagisawa en Yamaha saxofoons! Wij kopen deze ook aan na taxatie.