Le Monde

 

img_3019

 

 

 

 

 

 

 

 Klink hier voor meer foto’s !

Per najaar 2018 zijn wij dealer van Le Monde saxofoons geworden!

Na uitgebreid marktonderzoek en vergelijk van de verschillende aanbieders zijn we blij deze kwalitatief uitstekende instrumenten als aanvulling op onze bekende merken Yanagisawa, Selmer, Yamaha en Trevor James te mogen verkopen net zoals een aantal andere toonaangevende speciaalzaken in Nederland dit doen.

Vooral bedoeld voor de muzikant die de beginnersfase achter zich heeft, een goede nieuwe eigen saxofoon wil aanschaffen maar niet gelijk ruim  € 4000,- of meer voor een nieuwe professionele Selmer wil neertellen. Ook wordt deze sax vaak gekozen als 2e sax voor iemand die wel kwaliteit en mooie klank zoekt maar niet de hoofdprijs betalen wil voor een fabrieksnieuw instrument. Bijvoorbeeld een tenorist die een goede alt wil etc.

Deze saxofoons worden bij de beste fabrikant in Taiwan gebouwd en zijn ontwikkeld in samenwerking en goed overleg met dezelfde Nederlandse importeur die ook Selmer in  Nederland voert.  Bekende saxofonisten zijn ook “om” zoals bijvoorbeeld Ben Rodenburg , bekend van o.a. de hit ‘One Day’ f.t. Bakermat.  Wij bieden deze saxofoons aan met:

- Zeer nette koffer met rugdraagbanden en cijferslot

- Doorhaalwisser voor nek en body

- 2 jaar garantie

- 2 gratis onderhoudsbeurten en onbeperkte afstelservice binnen de garantieperiode

 

Omdat o.a. onze huisvestings- en personele kosten niet hoog zijn kunnen wij ook met “Le Monde” een competitieve aanbieding doen waarbij de kwaliteit en nazorg gewaarborgd blijft.

Een voorbeeld:

Le Monde Global alt in amberkleur, 85% koperlegering (waardoor geweldige klank !!). Dubbele armen aan de kleppen voor laag C, Bes en B oor extra stabiliteit en makkelijk lage tonen blazen en blijven blazen.

bij Q-Sax geen € 2457, =  maar nu introductieaanbieding  € 2.249,= !

 

Een snelkoppeling naar de internetsite van Le Monde treft u hier.

Graag maken wij voor alle andere Le Monde modellen een offerte op maat.