top of page

Yanagisawa T-W01

De T-W01 is samen met de T-W02 het meest verkochte Yanagisawa model. Het zijn de verbeterde opvolgers van de T901 en T902 (die ook al erg gewild waren en nog steeds zijn).

In tegenstelling tot Yamaha maakt Yanagisawa geen instrumenten meer in de beginners- en intermediate-klasse. De professionele Yanagisawa T-W01 is de tegenhanger van de professionele Yamaha YTS-62. De een kiest voor de Yanagisawa, de ander voor de Yamaha. Het is vooral een kwestie van smaak en heel persoonlijk.


Yanagisawa's zijn free blowing ! Echt een genot om er moeiteloos op te kunnen spelen. De Yanagisawa fabriek levert saxofoons met de beste bouwwijze die er bestaat. Probleemloze instrumenten die ook gebruikt altijd zeer gewild zijn.

Fijne ergonomie, perfecte intonatie, prachtig afgewerkt.


De T-W01 heeft een wat kernachtigere klank dan de T-W02 die wat "ronder en zwoeler" klinkt.


Deze nieuwe Yanagisawa wordt voor aflevering professioneel afgesteld, heeft 2 jaar garantie en u krijgt er 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode bij. Na ongeveer 3 maanden "inspelen" lopen we de afstellingen graag nog even na zodat u gegarandeerd met veel plezier op dit instrument blijft spelen.
Onze prijs:

€ 3.295,- full-service

bottom of page