Q-Sax-Lowbudget-Plan

Een splinternieuwe Yamaha YAS-280 in goudlak, de ultieme saxofoon om goed te starten, voor maar € 12,50 afschrijving per maand ! Goede voornemens? Maak ze waar!

De Yamaha YAS-280 is de verbeterde opvolger van de meest ter wereld door docenten aanbevolen en daardoor meest verkochte succesvolle saxofoon: de YAS-275. De “280″ heeft ten opzichte van de YAS-275 o.a. een verbeterde nekreceiver (identiek aan die van de professionele YAS-62) en verbetering aan de low-B/C is overbrenging  waardoor supermakkelijk lage tonen blazen. Extra hulparm aan as ipv op klep gemonteerd.

 

Waarom een Yamaha YAS-280
Superieure stemming (klinkt dus niet vals).

Hoogwaardig materiaal gebruik van hoge sterkte en licht van gewicht zodat het voor kinderen eigenlijk de enige geschikte saxofoon is om nekklachten te voorkomen.low-budget-plan-01

Perfecte ergonomie, zeker ook voor kleine kinderhanden.

Makkelijk aanblazen.

Perfecte afwerking.

Hoge restwaarde.

Vanaf het eerste moment dat u de YAS-280 in uw handen heeft krijgt u een band met dit instrument en is saxofoon spelen leuk. Door de hoogwaardige kwaliteit hoeft u niet vaak voor onderhoud of afstelling naar de reparateur. De YAS-280 heeft enkele slimmigheden die afstellen tot een fluitje van een cent maken en u kosten in de toekomst blijven besparen. Bij de goedkope Chinese saxofoons maar helaas soms ook bij de duurdere saxofoons van andere merken treft u bovenstaande noodzakelijke eigenschappen niet of maar ten dele aan wat al snel zal resulteren in een situatie dat de saxofoon in de koffer zal blijven. Hierdoor komt het opgestarte muzikale avontuur vroegtijdig tot een einde. Jammer en niet nodig.

Als ouder van een startende leerling of voor uzelf wilt u goed starten met saxofoon spelen en kiest u – na overleg met uw docent zeker – voor een Yamaha YAS-280. De kans dat uw kind of uzelf saxofoon blijft spelen is met deze Yamaha heel groot maar nog niet zeker. Daarom denkt u dat huren de beste en goedkoopste optie is. Dat is echter niet zo !

Onderzoek wijst uit dat de “stoppers” dat meestal na 2 of 3jaar na hun start doen. Daar heeft Q-Sax over nagedacht en het unieke Q-Sax-Lowbudget-Plan voor bedacht. Met dit plan verwerft u vanaf dag 1 uw eigen sax maar behoudt de flexibiliteit van huren. Kopen met zekerheid dus !

 

Hoe het werkt:
U koopt bij Q-Sax een splinternieuwe Yamaha-280 voor maximaal  € 1095-.(Informeer naar onze dagaanbiedingen want we kopen vaak grotere partijen tegelijk en kunnen u dan een nog scherper voorstel doen; ook hebben we soms demonstratiemodellen met aantrekkelijk extra voordeel).

U krijgt een zwart-op-wit garantie dat u maximaal €12,50 per maand op de aanschafprijs afschrijft als u de saxofoon na 3 jaar weer terug verkoopt aan Q-Sax. Mocht u dat al na 2 jaar willen doen dan bedraagt de maximale afschrijvingsprijs € 16,75 per maand. Kiest u ipv het standaard bijgeleverde Yamaha mondstuk voor een Selmer C* mondstuk als extra dan schrijft u daarop max. € 1,65 per maand in 3 jaar of € 2,25 per maand in 2 jaar af.

Omdat er 2 gratis onderhoudsbeurten (een na 12 maanden en een na 24 maanden) inbegrepen zijn heeft u, behalve af en toe een nieuw rietje, geen verdere kosten! De sax wordt goed afgesteld en geheel compleet met draagkoffer, mondstuk, rietbinder, riet, nekband, handleiding, doorhaalwisser, factuur )(tevens garantiebewijs) geleverd. U kunt gelijk goed en fijn starten dus!

U bent vrij om de sax te houden, aan Q-Sax of willekeurig iemand anders te verkopen. Het is immers uw sax. Mogelijk kunt u de afschrijving per maand daardoor nog verlagen, meer wordt de afschrijving nooit, minder zelfs waarschijnlijk. Mocht u besluiten om te upgraden en uw saxofoon bij ons in te ruilen op een duurder exemplaar dan is de minimale inruil natuurlijk ook van toepassing. Waarschijnlijk krijgt u zelfs meer terug bij inruil over 3 jaar.

 

Waarom zaken doen met Q-Sax: 

  • De verkoper, ook saxofonist, is ook de reparateur met kennis van zaken.
  • Q-Sax heeft geen duur winkelpand in de hoofdstraat van een grote stad waardoor de marges klein kunnen blijven: in uw voordeel.
  • Q-Sax is geopend op afspraak, ook ‘s-avonds en in het weekend. Hierdoor is er alle aandacht voor u en al uw vragen.
  • Ook de nieuwe instrumenten worden voor aflevering geïnspecteerd en afgesteld. Vooral bij nieuwe instrumenten wordt dit in muziekwinkels of bij internetbestellingen vaak ‘vergeten’ om op kosten te besparen.
  • Mocht uw saxofoondocent(e) tijdens uw eerste les vinden dat u een slechte koop heeft gedaan dan mag u de sax in onbeschadigde staat terugbrengen en krijgt u het aankoopbedrag retour. Voor uw geruststelling: Q-Sax heeft nog nooit een sax retour gehad omdat een docent niet tevreden was.
  • Q-Sax is pas tevreden als u dat ook bent, de Q staat niet voor niets voor Quality.

 

Wilt u meer weten over de (heldere en eenvoudige) voorwaarden van het Q-Sax Low-Budget-Plan of vast een saxofoon reserveren ?  Bel of mail ons.