top of page
Cees-Tak_Q-sax.jpg

Over Q-Sax

Mijn motto: Beter van één instrument alles weten dan van alle instrumenten een beetje. Ik ben Cees, speel ook zelf vanzelfsprekend -met veel plezier- saxofoon en sta u graag te woord om u te adviseren de juiste keuze te maken. Om een saxofoon te kopen of om op de juiste wijze het van toepassing zijnde onderhoud of reparatie uit te voeren. Onderhoud is van groot belang en goed onderhouden en afgestelde instrumenten spelen nu eenmaal veel fijner. Al vele jaren wisten saxofonisten mij te vinden en heb ik veel "vlieguren"  in het reparatie-atelier gemaakt. Wat aanvankelijk begon als hobby liep als snel uit de hand en ik besloot in 2013 om Q-Sax op te starten en me in te schrijven bij de kamer van koophandel en me verder te specialiseren. Door o.a. een tijdje mee te werken in het beroemde reparatie-atelier van Selmer in hartje Parijs. Daardoor werd het ook mogelijk om contracten met importeurs van nieuwe saxofoons af te sluiten en deze te verkopen. Voor die tijd lag de focus vooral op reparatie en verkoop van gebruikte Selmer, Yanagisawa en Yamaha saxofoons. Inmiddels zijn ook de merken Trevor James, Le Monde en Chateau aan het assortiment toegevoegd om zowel de beginnende, gevorderde als professionele saxofonist optimaal te kunnen bedienen. Van oudsher had ik altijd een grote voorraad occasion saxofoons van de beste kwaliteit in voorraad. En dat is nog steeds zo.

Met een compacte showroom en reparatieatelier weet ik de huisvestigingskosten laag te houden wat zich weer vertaalt in voordelen voor u als klant. Waardoor ik voor een concurrerende prijs de extra service kan en zal geven waar het bij sommige prijsvechters helaas aan ontbreekt.

Naast professioneel onderhoud en reparatie van saxofoons (met beste gereedschappen en materialen) ben je bij Q-Sax vooral aan het juiste adres voor aanschaf van occasion- en nieuwe saxofoons met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Bezoek is op afspraak om voor eenieder voldoende tijd te maken zodat advies voor reparatie of aanschaf van een saxofoon nooit een haastklus zal worden . Als voormalig kwaliteitsmanager binnen een grote organisatie met veel klanten weet ik als geen ander dat klantentevredenheid altijd de hoogste prioriteit heeft !

Waarom zaken doen met Q-Sax

  • De verkoper, ook saxofonist, is ook de reparateur met kennis van zaken. Hierdoor heeft u altijd één vast aanspreekpunt

  • Q-Sax is geopend op afspraak, ook 's-avonds en in het weekend. Hierdoor is er alle aandacht voor u en al uw vragen

  • Onderhoudsbeurt of revisie voor aflevering

  • Ook de nieuwe instrumenten worden voor aflevering geïnspecteerd en afgesteld

  • 12 tot 24 maanden garantie

  • Gratis onderhoudsbeurt 12 maanden na aanschaf. Of 2 maal indien 24 maanden garantie

  • De unieke 'Niet tevreden geld terug garantie'. Ideaal om uw saxdocent uw aankoop te laten testen bijvoorbeeld

  • 80% van uw aanschafwaarde retour bij inruil of terugverkoop binnen 12 maanden na aanschaf

  • Q-Sax is pas tevreden als u dat ook bent. De Q staat niet voor niets voor Quality!

Q-Sax

Guldenroede 9

5056 KG Berkel-Enschot

- Bezoek alleen op afspraak - 

06-23774859

Bedrijfsgegevens

Bank: ING

IBAN nr.: NL84 INGB 0006 2747 96

BIC: INGBNL2A

BTW nr.: NL001748319.B57

KvK nr.: 61180963

bottom of page