Chateau CAS-22 alt

Chateau CAS-22 Alto (goudlak) (Valencay model)


Dit model saxofoon hebben we na uitvoerige duurtesten in het programma van Q-Sax opgenomen omdat we er gewoon tevreden over zijn. Zeker na de doorontwikkelingen en modificaties die in de loop van de jaren bij Chateau zijn doorgevoerd. De Chateau saxofoons hebben een volle klank en zijn prima geschikt voor de onervaren saxofonist die zijn eerste stappen op saxofoongebied gaat zetten en liever voor "nieuw" dan voor "gebruikt" gaat zonder gelijk een vermogen uit te geven. Daarbij de zekerheid hebbende dat je 80% van de aanschafprijs terug krijgt als je de saxofoon binnen een jaar in zou ruilen voor een andere saxofoon uit ons assortiment. Ook de al wat meer ervaren saxofonist(e) kan prima uit de voeten met dit model !


De saxofoons zijn voorzien van een ribbed-constructie wat de sax niet alleen degelijk maakt in bouw maar ook zorgdraagt voor de vollere klank dan veel andere saxofoons in deze prijsklasse.


Enkele kenmerken:

Messing

Ribbed Construction

Hoge F#

Gegraveerde beker

Parelmoer toetsen

Pisoni HT Polsters


Prijs inclusief 2 jaar garantie, 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode etc. zoals bij al onze andere nieuwe saxofoons ook het geval is. Voor aflevering stellen we de saxofoon professioneel af en na 3 maanden "inspelen" stellen we de sax nog even bij zodat speelplezier gegarandeerd blijft !
€ 995,=