top of page

Selmer Axos alt

Nieuw model Axos van Selmer Paris, Frankrijk, de fabriek waar al ruim 100 jaar top-klasse hand vervaardigde instrumten vandaan komen. In 2021 geintroduceerd als opvolger van het Seles Axos model.

De Selmer Axos altsaxofoon biedt veel speelgemak met haar speciaal ontworpen applicatuur, haar mechanische souplese en perfecte stemming.

De Selmer Axos altsaxofoon is een van de fijnste instrumenten om te bespelen en te beluisteren in deze prijsklasse.

 

Selmer Paris over de nieuwe Selmer Axos altsaxofoon:

Zoals al onze eersteklas instrumenten, zet het Axos-model de traditie van vakmanschap voort, waarbij nieuwe industriële technieken zijn geïntegreerd.

Sinds de release in 2015 is het het ideale instrument voor muzikanten die een professionele saxofoon willen aanschaffen tegen een meer betaalbare prijs. Met het doel om kwaliteitsinstrumenten beschikbaar te maken voor een groter aantal muzikanten, biedt Axos speelcomfort met zijn speciaal aangepaste toetswerk en grote mechanische betrouwbaarheid. Veel studenten, amateurs en professionals hebben het opgenomen.

Ter gelegenheid van zijn vijfjarig jubileum heeft de Axos alt vanaf 2021 een specifieke donkere lak gekregen waarvan de warme kleur vergelijkbaar is met die van de andere modellen. De “tweede generatie” Axos biedt ook een specifieke bloemengravure voor een hoogwaardige alt.Prijs is inclusief 2 jaar garantie, 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode inbegrepen.


De saxofoon wordt voor aflevering afgesteld (erg belangrijk ook bij nieuwe instrumenten). 3 maanden na aankoop is het verstandig om de nieuwe saxofoon nog in ons atelier te laten bijstellen omdat kurk en vilt door het inspelen wat vervormd zijn waardoor kleine lekjes kunnen onstaan.

Deze tussen-controle is gratis en u kunt er op wachten.


Q-Sax prijs:

€ 3.095,- full-service

bottom of page