top of page

Yanagisawa A-WO1 alt

Yanagisawa heeft een rijke geschiedenis als maker van muziekinstrumenten. Vandaag de dag wordt Yanagisawa beschouwd als een van de topmerken in saxofoons met een ongeëvenaarde consistentie in kwaliteit en oog voor detail. Wij zijn blij om als officieel Yanagisawa Pro-dealer dit merk te mogen vertegenwoordigen.


De Yanagisawa A-WO1 is de verbeterde opvolger van de A-901 (die ook al heel goed was/is..)


Met het kenmerkende en heel prettige Yanagisawa geluid heeft dit model een grote schare liefhebbers en is samen met de A-W02 ons meest verkochte Yanagisawa model.


De Japanse bouwperfectie zie je terug in ieder detail. Yanagisawa's staan ook bekend om hun stabiliteit in de gevoelige afstellingen waardoor een bezoek aan het atelier buiten het normale jaarlijkse onderhoud zelden of nooit nodig zal zijn.Prijs is inclusief 2 jaar garantie, 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode inbegrepen.


De saxofoon wordt voor aflevering afgesteld (erg belangrijk ook bij nieuwe instrumenten). 3 maanden na aankoop is het verstandig om de nieuwe saxofoon nog in ons atelier te laten bijstellen omdat kurk en vilt door het inspelen wat vervormd zijn waardoor kleine lekjes kunnen ontstaan.

Deze tussen-controle is gratis en u kunt er op wachten.


Q-Sax prijs:

€ 2.995,- full-service

bottom of page