top of page

Yanagisawa A-WO10

De Yanagisawa A-WO10 is de verbeterde opvolger van de A-991.


Met het kenmerkende "open en kernachtig" Yanagisawa geluid heeft dit model een grote schare liefhebbers en is behoort met de A-WO1, A-W02 en A-W020 tot onze meest verkochte Yanagisawa modellen.


De japanse bouwperfectie zie je terug in ieder detail. Yanagisawa's staan ook bekend om hun stabiliteit in de gevoelige afstellingen waardoor een bezoek aan het atelier buiten het normale jaarlijkse onderhoud zelden of nooit nodig zal zijn.


T.o.v. de A-WO1 heeft deze A-WO10 o.a. een ribbed constuctie en dubbele armen op de kleppen van Laag C en B. De ribbed constructie, geeft naast een degelijk gevoel ook een meer warme "mellow" sound dan de A-WO1. Het is een kwestie van smaak of je voor de 1 of de 10 zou moeten kiezen en dus heel persoonlijk.

De hals is voorzien van een "underslung" octaafklep met minder massa dan een conventionele klep.Prijs is inclusief 2 jaar garantie, 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode inbegrepen.


De saxofoon wordt voor aflevering afgesteld (erg belangrijk ook bij nieuwe instrumenten). 3 maanden na aankoop is het verstandig om de nieuwe saxofoon nog in ons atelier te laten bijstellen omdat kurk en vilt door het inspelen wat vervormd zijn waardoor kleine lekjes kunnen onstaan.

Deze tussen-controle is gratis en u kunt er op wachten.Q-Sax all-in full-service prijs:

€ 3.495,- full-service

bottom of page