top of page

Yamaha YTS-480 S tenor

Als liefhebbers van verzilverde saxofoons hebben we deze upgrade-"intermediate" modellen van Yamaha meestal wel in onze voorraad. Zo momenteel ook deze semi-professionele Yamaha YTS-480 S tenorsax.


Voor de veeleisende amateur die de beginnersfase ontgroeid is en een flinke stap vooruit wil zetten. Je zou deze saxofoon echt bespeeld moeten hebben en tot de verrassende conclusie komen dat Yamaha met de 480 serie instrumenten maakt met een meer dan goede prijs-kwaliteitverhouding. En daar doet deze verzilverde versie nog een schepje bovenop. Geweldige klank en bespeelbaarheid. Deze saxofoon neigt wel heel veel naar de professionele 62 serie......


Een verzilverd exemplaar heeft een wat warmere klank dan de goudlakversie.Het betreft een splinternieuwe tenorsaxofoon met 2 jaar garantie en 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode inbegrepen.


Voor aflevering wordt de saxofoon professioneel afgesteld in ons eigen atelier. Na ongeveer 3 maanden "inspelen" stellen we de saxofoon nog een keer af zodat speelplezier gewaarborgd blijft.
Onze prijs:


€ 2.895,- full-service

bottom of page