top of page

Yanagisawa T-WO1

Yanagisawa heeft een rijke geschiedenis als maker van muziekinstrumenten. Vandaag de dag wordt Yanagisawa beschouwd als een van de topmerken in saxofoons met een ongeëvenaarde consistentie in kwaliteit en oog voor detail. Wij zijn blij om als officieel Yanagisawa Pro-dealer dit merk te mogen vertegenwoordigen.


De T-W01 is samen met de T-W02 het meest verkochte Yanagisawa model. Het zijn de verbeterde opvolgers van de T901 en T902 (die ook al erg gewild waren en nog steeds zijn).

In tegenstelling tot Yamaha maakt Yanagisawa geen instrumenten meer in de beginners- en intermediate-klasse. De professionele Yanagisawa T-W01 is de tegenhanger van de professionele Yamaha YTS-62. De een kiest voor de Yanagisawa, de ander voor de Yamaha. Het is vooral een kwestie van smaak en heel persoonlijk.


Yanagisawa's zijn free blowing ! Echt een genot om er moeiteloos op te kunnen spelen. De Yanagisawa fabriek levert saxofoons met de beste bouwwijze die er bestaat. Probleemloze instrumenten die ook gebruikt altijd zeer gewild zijn.

Fijne ergonomie, perfecte intonatie, prachtig afgewerkt.


Met de kernmerkende Yanagisawa klank heeft de T-W01 een grote schare aan liefhebbers !


Deze nieuwe Yanagisawa wordt voor aflevering professioneel afgesteld, heeft 2 jaar garantie en u krijgt er 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode bij. Na ongeveer 3 maanden "inspelen" lopen we de afstellingen graag nog even na zodat u gegarandeerd met veel plezier op dit instrument blijft spelen.
Onze prijs:

€ 3.495,- full-service

bottom of page