top of page

Yanagisawa T-WO2

Yanagisawa heeft een rijke geschiedenis als maker van muziekinstrumenten. Vandaag de dag wordt Yanagisawa beschouwd als een van de topmerken in saxofoons met een ongeëvenaarde consistentie in kwaliteit en oog voor detail. Wij zijn blij om als officieel Yanagisawa Pro-dealer dit merk te mogen vertegenwoordigen.


De T-WO2 is samen met de T-WO1 het meest verkochte Yanagisawa model. Het zijn de verbeterde opvolgers van de T902en T901 (die ook al erg gewild waren en nog steeds zijn).

In tegenstelling tot Yamaha maakt Yanagisawa geen instrumenten meer in de beginners- en intermediate-klasse. De professionele Yanagisawa T-WO1/T-WO2 is de tegenhanger van de professionele Yamaha YTS-62. De een kiest voor de Yanagisawa, de ander voor de Yamaha. Het is vooral een kwestie van smaak en heel persoonlijk.


Yanagisawa's zijn free blowing ! Echt een genot om er moeiteloos op te kunnen spelen. De Yanagisawa fabriek levert saxofoons met de beste bouwwijze die er bestaat. Probleemloze instrumenten die ook gebruikt altijd zeer gewild zijn.

Fijne ergonomie, perfecte intonatie, prachtig afgewerkt.


Deze T-WO2 heeft door zijn bronslegering nog een wat rondere, zwoelere klank dan de messing T-W01.


Deze nieuwe Yanagisawa wordt voor aflevering professioneel afgesteld, heeft 2 jaar garantie en u krijgt er 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode bij. Na ongeveer 3 maanden "inspelen" lopen we de afstellingen graag nog even na zodat u gegarandeerd met veel plezier op dit instrument blijft spelen.Q-Sax prijs:


€ 3.995,- full-service

bottom of page