Yamaha YAS-475

Deze Yamaha YAS-475 occasion is ontworpen voor de meer gevorderde muzikant en valt in de klasse 'intermediate' oftewel semi-professioneel . Voor veel gevorderde saxofonisten is een saxofoon uit de YAS-4 (voorheen 3-serie) de beste keuze. De eigenschappen en (warmere) klank lijken meer op de saxofoons uit de professionele 6 serie (zoals de YAS-62) dan op die van de 2 serie.Belangrijke eigenschappen zijn:

Makkelijk aanblazen ("free blowing")

Goede intonatie

Prettige applicatuur (de toetsen zitten op een logische plek voor je vingers)

Duurzaam

Stabiele afstellingen

Onderhoudsvriendelijk

Waardevast

Warmere volle klank dan de Yamaha's uit de 2 serie

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding


Alle Yamaha's uit de YAS-3 en YAS-4 serie (zoals b.v. de 32, 475 en 480) hebben bovenstaande eigenschappen en zijn daarom ook zeer geliefd bij gevorderde saxofonisten die de beginnersfase ontgroeid zijn. (Yamaha heeft lopende het productieproces de 3-serie hernoemd naar 4 serie).


De YAS-32 was het eerst geproduceerde model in deze succesvolle reeks en de YAS-480 is actueel het nieuwste exemplaar. Voor de YAS-480 was het instrument onder de naam YAS-475 in productie.


Alle genoemde modellen beschikken over een toets voor de hoge Fis, ongeacht de leeftijd van het instrument.


Wat krijgt u er bij:

koffer

schoonmaaksetje

kurkvet


24 maanden garantie en nog 2 gratis onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode zijn inbegrepen.Prijs voor deze weinig gebruikte YAS-475 is:


€ 1.395