Yamaha YAS-62

Deze Yamaha YAS-62 occasion is ontworpen voor de veeleisende gevorderde muzikant en valt in de klasse professioneel . Een iconisch model wat aanvankelijk als YAS-61 in 1967 op de markt kwam en nog steeds zeer veel liefhebbers kent. De versterkte rib-constructie (had de 61 niet) zorgt voor meer dynamiek en warmte in de sound.


Belangrijke eigenschappen zijn:

Makkelijk aanblazen ("free blowing")

Super intonatie

Prettige applicatuur (de toetsen zitten op een logische plek voor je vingers)

Duurzaam

Stabiele afstellingen

Onderhoudsvriendelijk

Waardevast

Warme volle klank

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding


Alle Yamaha's uit de YAS-6 serie hebben bovenstaande eigenschappen en zijn daarom ook zeer geliefd bij professionele saxofonisten (en veeleisende amateurs) die voor een relatief lage prijs een top-instrument met Japanse nauwkeurigheid en bouwkwaliteit wensen aan te schaffen.


Alle genoemde YAS-61 en YAS-62 modellen beschikken over een toets voor de hoge Fis, ongeacht de leeftijd van het instrument.


Wat krijgt u er bij:

koffer

schoonmaaksetje

kurkvet


24 maanden garantie en nog 2 gratis onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode zijn inbegrepen.


Van dit veel gekozen professionele Yamaha model proberen we 1 of meerdere exemplaren in voorraad te hebben. Informeer dus altijd even naar de actuele beschikbaarheid.


De getoonde prijs voor een Yamaha YAS-62 occasion is onze gemiddeld gangbare verkoopprijs. Afhankelijk van uiterlijk en technische staat kunnen we exemplaren beschikbaar hebben met hogere of lagere verkoopprijs. Ook hebben we wel eens DEMO-modellen beschikbaar, een nieuwe saxofoon "waar de kop af is". (Momenteel hebben we een DEMO-model voor € 2.195,- beschikbaar).


Gemiddelde verkoopprijs:


* tijdelijk uitverkocht