top of page

Yanagisawa B-WO1 demo

Dit betreft een demo-model (showroom-exemplaar) , alleen gebruikt om proef te spelen, is de deur van ons atelier niet uit geweest. Geen beschadigingen en niet van een nieuwe "uit de doos" te onderscheiden!


Yanagisawa heeft een rijke geschiedenis als maker van muziekinstrumenten. Vandaag de dag wordt Yanagisawa beschouwd als een van de topmerken in saxofoons met een ongeëvenaarde consistentie in kwaliteit en oog voor detail.


Met de introductie van de nieuwe lijn baritonsaxofoons, die eind 2018 geïntroduceerd werd, heeft Yanagisawa de lat nog hoger weten te leggen. Deze B-WO1 vervangt het B-901 model. Het B-WO1 model is gemaakt van geel messing en produceert rijk geluid, en door de directe respons geeft deze baritonsax een ultieme vrijheid van expressie.


Specificaties van deze Yanagisawa B-WO1 Baritonsaxofoon:

Stemming: Eb

Bereik: Lage A tot Hoge F#

Materiaal nek en corpus: Messing

Afwerking: Goudlak met prachtige gegraveerde beker.

Parelmoeren toetsen

Metalen duimsteun

Waterproof polsters


De Yanagisawa B-WO1 wordt geleverd met:


Ebonieten Yanagisawa mondstuk

Stijlvolle Yanagisawa koffer met wieltjes en rugzak draagriemen


Voor aflevering wordt de saxofoon professioneel afgesteld, u krijgt 2 jaar garantie en 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode. Na ongeveer 3 maanden "inspelen" stellen we de saxofoon graag nog even voor u bij voor een optimale speelervaring !
Zeer speciale showroom-model prijs; geen € 6.195,- maar slechts € 5.895,=

€ 5.999,- full-service

bottom of page