top of page

Yamaha YTS-32 PL

Niet vaak hebben we een Yamaha YTS-32 met Purple Logo in onze verzameling "Vintage" instrumenten.

Maar nu....dus wel :-) LET OP; foto is nog van een later model zonder Purple Logo... Foto's volgen.


De 32 (en zijn/haar opvolger 475 en 480) staan bekend als semi-professionele instrumenten die wel heel veel kenmerken hebben van grote broer 62.

Body en beker zijn gelijk; de applicatuur wijkt wel af, omdat er o.a. geen ribbed constructie is toegepast, en wat dat betreft is de "post-to-body" bouw weer vergelijkbaar met de 2- maar ook de vintage 61 serie.


Al met al hebben de "32" modellen een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding, mooie klank en zeker de eerste modellen met nog het "Purple Logo" zijn erg gewild. Het zijn echte "free-blowing" tenorsaxofoons met een grote schare aan "fans".


Dit exemplaar is net binnen en moet nog gereviseerd worden voor een optimale speelbeleving. Na revisie, waarbij o.a. polsters, kurk en vilt vervangen worden, speelt deze saxofoon net zo goed als (of zelfs beter dan) een nieuwe !

FOTO's VOLGEN


Er op test-spelen is al wel mogelijk, maak daarvoor dan even een afspraak.


We leveren het instrument - zoals gebruikelijk- met 2 jaar garantie en 2 onderhoudsbeurten binnen de garantieperiode.De prijs van deze semi-professionele Yamaha tenor bedraagt na revisie:


€ 1.795,- full-service

bottom of page