top of page

Q-Sax Lowbudget-Plan

Een splinternieuwe Yamaha YAS-280 in goudlak, de ultieme saxofoon om goed te starten, voor maar €12,50 per maand!

Vanaf het eerste moment dat u de YAS-280 in uw handen heeft krijgt u een band met dit instrument en is saxofoon spelen leuk. Door de hoogwaardige kwaliteit hoeft u niet vaak voor onderhoud of afstelling naar de reparateur. De YAS-280 heeft enkele slimmigheden die afstellen tot een fluitje van een cent maken en u kosten in de toekomst kan blijven besparen. Hierdoor blijft saxofoon spelen leuk en zal de saxofoon niet in de koffer blijven. Het muzikale avontuur zal met de YAS-280 waarschijnlijk niet vroegtijdig tot een einde komen.

Als ouder van een startende leerling of voor uzelf wilt u goed starten met saxofoon spelen en kiest u - na overleg met uw docent - voor een Yamaha YAS-280. De kans dat uw kind of uzelf saxofoon blijft spelen is met deze Yamaha heel groot, maar nog niet zeker. Daarom denkt u dat huren de beste en goedkoopste optie is. Dat is echter niet zo!

Onderzoek wijst uit dat de "stoppers" dat meestal na 2 of 3 jaar na hun start doen. Daar heeft Q-Sax over nagedacht en het unieke Q-Sax Lowbudget-Plan voor bedacht. Met dit plan verwerft u vanaf dag 1 uw eigen sax, maar behoudt de flexibiliteit van huren. Kopen met zekerheid dus!

Waarom een Yamaha YAS-280

  • Superieure stemming

  • Licht van gewicht, dus ideaal voor kinderen

  • Hoogwaardig materiaalgebruik van grote sterkte

  • Perfecte ergonomie, zeker voor kleine kinderhanden

  • Makkelijk aanblazen

  • Perfecte afwerking

  • Hoge restwaarde

q-sax-lowbudget-plan.png

Hoe werkt het

U koopt bij Q-Sax een splinternieuwe Yamaha-280 voor de dan actuele dagprijs. En u rekent het aankoopbedrag bij ophalen af.

(Informeer naar onze dagaanbiedingen, want we kopen vaak grotere partijen tegelijk en kunnen u dan een nog scherper voorstel doen. Ook hebben we soms demonstratiemodellen met aantrekkelijk extra voordeel.)

U krijgt een zwart-op-wit garantie dat u maximaal €12,50 per maand op de aanschafprijs afschrijft als u de saxofoon na 3 jaar weer terug verkoopt aan Q-Sax. Mocht u dat al na 2 jaar willen doen, dan bedraagt de maximale afschrijfprijs €16,75 per maand. Kiest u ipv het standaard bijgeleverde Yamaha mondstuk voor een Selmer C* mondstuk als extra, dan schrijft u daarop max. €1,65 per maand in 3 jaar of €2,25 per maand in 2 jaar af.

Omdat er 2 gratis onderhoudsbeurten (één na 12 maanden en één na 24 maanden) inbegrepen zijn heeft u, behalve af en toe een nieuw rietje, geen verder kosten. De sax wordt goed afgesteld en geheel compleet met draagkoffer, mondstuk, rietbinder, riet, nekband, handleiding, doorhaalwisser, factuur (tevens garantiebewijs) geleverd. U kunt gelijk goed en fijn van start dus!

U bent vrij om de sax te houden, aan Q-Sax of willekeurig iemand anders te verkopen. Het is immers uw sax. Mogelijk kunt u de afschrijving per maand daardoor nog verlagen. Meer wordt de afschrijving nooit, minder zelfs waarschijnlijk. Mocht u besluiten om te upgraden en uw saxofoon bij ons in te ruilen op een duurder exemplaar, dan is de minimale inruil natuurlijk ook van toepassing. Waarschijnlijk krijgt u zelfs meer terug bij inruil over 3 jaar.  

bottom of page